AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi ste ovde:  
AAH! Prijatelji sajta

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

Prijatelji sajta

Skills.rs

 

 

Skills priča je počela pre 14 godina. Od tada se uspešno bavimo edukacijom zaposlenih i unapredjenjem ljudskih resursa. Zbog čega je to tako? Obuka nije trošak, već investicija koja doprinosi razvoju pojedinaca, povećanju produktivnosti zaposlenih i opštem uspehu kompanije. U savremenom poslovnom okruženju uspešna kompanija prepoznaje vrednost svojih ljudi i na taj način postiže neophodnu prednost u odnosu na konkurenciju. Više »

 


 

Kuvarancije.com

 

Kuvarancije su blog o hrani, ali ne samo o hrani za telo, nego i hrani za dušu i glavu. Šta sve možemo da smatramo hranom, kako je doživljavamo, da li "živimo da bismo jeli", ili "jedemo da bismo preživeli"? Svako jelo o kojem pišem i svaka fotografija istog, je iz moje kuhinje, a to znači: domaća hrana kuvana na najobičnijem šporetu, u posuđu koje se svakodnevno koristi. Više »

 


 

hostel-hostel.rs

 

Hostel "Hostel" zauzima umetnički redizajniran prostor na dva sprata zgrade u blizini Botaničke bašte koji se nalazi u Dalmatinskoj 3. Caffe bar u prizemlju, je jedan od popularnih lokalnih mesta za mlade i one mlade u srcu. Recepcija hostela je otvorena 00-24, pušenje je dozvoljeno u privatnim sobama i zajedničkim prostorijama, a svaka soba ima pristup Wi-Fi internetu. Više »

 


 

TrustPort.co.rs

 

Postojimo od 2001.godine. Pružamo usluge konsaltinga, projektovanja, implementacije i tehničke podrške u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija i proizvoda. U slučaju da tek počinjete osmišljavanje Vašeg informacionog sistema, mi Vam mozemo pomoći da sprovedete najbolje načine konstruisanja adekvatnog informacionog sistema. Budite i Vi deo našeg tima jer mi svakodnevno širimo mrezu zadovoljnih klijenata. Više »

 


  

Jeftinaputovanja.net

Jeftina putovanja ne predstavlja turističku agenciju ili organizaciju već prikazuje mogućnost da se samostalno, sa malo novca, vidi što više različitih zemalja, naroda, gradova, sela, muzeja i običaja, a sve iz iskustva jednog, mladog putnika. Svako putovanje je pripremljeno samostalno, preko interneta, uz pomoć magazina o putovanjima, informacijama iz raznih knjiga, te uz pomoć iskusnih putnika koji su mi savetima pomogli da ostvarim zacrtane planove. Uvek sam imao problem sa nedostatkom novca, nemogućnošću da dobijem željene vize, ali sam uvek uspevao da pronađem pravo rešenje. Više »  

 


  

TeamBuilding.co.rs

 

 

Ukoliko kompanija ima izvanredne rezultate i visok profit, budite sigurni da ćete u njoj naći dobar, vredan i posvećen tim. Timski rad podrazumeva poštovanje, entuzijazam, brigu o ljudima. Treba vam prilika da se bolje upoznate, čujete mišljenja, osetite kako vaš tim funkcioniše? Team buidling je idealna prilika da ovo ostvarite. Za organizovanje team buildinga vam ne treba poseban razlog, ali evo samo nekoliko dobrih primera kada treba da odete na team building. Više »

 


 

Zen Majstor

 

Zen Majstor je projekat koji je okupio majstore u različitim oblastima: - majstore koji se bave unikatnom izradom nameštaja i predmeta od drveta - etnologe i antropolge koji se bave izučavanjem različitih tradicija i kultura - profesionalce na polju savremenih tehnologija i internet marketinga - sve one koji su poželili da uredjivanjem zen bašti odmore svoje misli i telo. Više »

 


 

  Kontaktirajte nas ako želite da razmenimo banere!

 
 
Powered by Web Agency