AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi ste ovde:  
AAH! Novo AAH! Preporučuje AAH preporučuje za april 2009

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

AAH preporučuje za april 2009


 

Izložba knjiga – Delta City, 27.3. - 5.4.

Ljubiteljima  dobre knjige preporučujemo da posete izložbu knjiga koju Delta City šoping mol organizuje u saradnji sa Kreativnim centrom, od 27.marta do  5.aprila. Posetioci će po sniženim cenama moći da kupe izdanja Kreativnog centra, od priručnika za roditelje do knjiga za najmlađe.

 

A kad smo već kod knjiga, doduše nešto drugačijeg sadržaja, od srca vam preporučujemo poslednju knjigu Marije Jovanović   „Dovoljan razlog“. O njoj, baš kao i o ostale tri knjige ove nadarene autorke biće više reči  u nekom od narednih izdanja E-zina.

Koncert „Crvene Jabuke“ – Sava Centar, 10.4.

Ovogodišnji koncert poznate sarajevske grupe, u Beogradu će i ove godine biti održan „nekako s proljeća“. Koncert će za beogradsku publiku ostati, možemo slobodno reći tradicionalna manifestacija, ali će u petak 10.aprila ujedno biti  održana i promocija novog albuma „Volim te“.

Uz zvuke prošlih dana, prisetite se nekih lepih trenutaka. Oživite uspomene bar na kratko, možda ćete se iznenaditi koliko će vam prijati… 

Film: „Beogradski fantom“

Distributerska kuća Tuck Vision od 2.aprila kreća sa prikazivanjem novog domaćeg filma „Beogradski fantom“. Pogledajte ovo ostvarenje, pa procenite sami da li se radi o istinitoj priči ili o urbanoj legendi…

Uskrs na Paliću

Za one koji žele da Uskrs provedu van Beograda, a opet, ne planiraju da se zapute negde daleko, preporučujemo neki od aranžmana koji je za vas osmislio „Ellit Palić“. Nije daleko, može biti jako zabavno, i sigurni smo da ćete se lepo odmoriti…A to nam je svima potrebno, zar ne?

Powered by Web Agency