AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

Belgrade Foam Fest Štampa El. pošta

 Bgd Foam Fest je najspektakularniji muzičko-scenski događaj kod nas. Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 60000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala.

                                         


Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassy, David Morales, Axwell,Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na Bgd Foam Festu okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri.
Ipak, najupečatljiviji deo Bgd Foam Festa predstavljaju posetioci koji te noći ujedinjuju energiju i postaju kao jedan. Zato možemo reći da je Bgd Foam Fest najveća pena žurka na svetu koja ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.
Beograd će i ove godine, 1. septembra, imati čast da predstavi svoj četvrti po redu Bgd Foam Fest. Već je poznato da se Bgd Foam Fest organizuje jednom godišnje, krajem leta, u nasem glavnom gradu i da svake godine predstavlja nove scenske, video i audio efekte. Svake godine predstavlja nešto novo, ali energija publike je nešto što se ne menja.
Kapije Beogradske Arene otvaraju se 1. septembra u 20 sati, a zatvaraju 2. septembra u 8 sati. Line up četvrtog Bgd Foam Festa zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih fanova vrhunske klubske muzike.
Cena karte u promotivnom periodu u junu iznosi 1250 dinara, dok će regularna cena biti 2200 dinara.

Tekst preuzet sa sajta www.arenabeograd.com

Powered by Web Agency