AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

Hrana

hrana

Svi koji uživaju u hrani "svim čulima" nalaziće u ovoj rubrici zanimljivosti i korisne informacije vezane za ovu oblast. Tu će se naći zanimljivi recepti, preporuke za najbolje restorane u gradu, priče o najboljim svetskim restoranima, poslastičarnicama i prodavnicama. Sekciju će činiti nekoliko podsekcija: Zdrava hrana, Nacionalna kuhinja ( Etno kuhinja ), Internacionalne kuhinje ...


Za sve koji žele da prošire ili dopune svoja znanja o tome, organizujemo "MasterClass" ili malu školu u poznavanju ove hedonističke oblasti.

Ako to želite da omogućite sebi, najbližima, prijateljima ili saradnicima, možete to učiniti putem hedonističkih poklon vaučera.

Powered by Web Agency


Postpraznicna ishrana – kako se vratiti na stari režim? Štampa El. pošta
Novogodišnji i božicni praznici su prilika za razlicite stvari. Druženje sa porodicom, odmor, ali i vecu kolicinu hrane, koja cesto bude sastavni deo ovih druženja. Mnogi u tom periodu pripremaju razlicite specijalitete, cesto vrlo kaloricne, kojima je teško odoleti. Cak i ako ne preterujete, izve…
 
Gastronomski put oko sveta! Štampa El. pošta
U svetu se nedavno pojavila zanimljiva knjiga, koja govori o tome kako se hrane različiti ljudi širom sveta, od sumo rvača do majke sa AIDS-om. U knjizi je detaljno naveden broj kalorija svakog pojedinca, i zahvaljujući ideji foto-reportera Petera Menzela i spisateljice Faith D’Aluisio imamo priliku…
 
5 jela za koja zapravo ne znate odakle potiču Štampa El. pošta
Ako ste pomislili da su „fortune cookies“ nastali u Kini, prevarili ste se. Zapravo su „izum“ japanskih kuvara, ali to nije jedina hrana koju danas konzumiramo, a za čije poreklo zapravo ne znamo, odnosno, imamo pogrešnu informaciju. Možda samo volite da isprobavate različite kuhinje sveta, ali ako …
 
Hrana koja svetli u mraku! Štampa El. pošta
Idejni tvorci hrane koja svetli u mraku su bračni par Martina Županić iz Hrvatske i Stiven Džonson iz Amerike. Upoznali su se preko interneta i odlučili da stvore hranu koja svetli u mraku. Mesecima istražujući otkrili su da ključnu ulogu u hrani koja svetli ima tonik. Otkrili su i još neke n…
 
Ovako izgleda najskuplja večera na svetu Štampa El. pošta
Španski Heston Blumental, Pako Ronsero je šef koji je želeo gostima da omogući originalan i živopisan doživljaj hrane zbog koje se menja i izgled sobe.  "Sublimotion", restoran u kome večera košta 1.560 evra po osobi, nalazi se na Ibici. Drži ga zvezda kulinarstva, Španac Pako Ronsero, koga n…
 
Najskuplja kforna na svetu Štampa El. pošta
Na kreiranju ove ekstravagantne krofne saradjivali su Krispy Kreme i londonska robna kuća Selfridges. Skupocena krofna punjena je želeom Dom Perignon Vintage 2002 šampanjca i kremom od maline i Chateau d'Yquem. Glazura ove poslastice napravljena je od rajskog voća i prekrivena je 24 karatni…
 
Foodart Festival u TC Delta City Štampa El. pošta
Degustacije najkvalitetnijih sireva, vina, pršuta i drugih delikatesa, kao i radionice karvinga, sugar art-a i molekularne gastroniomije – predstavljaju samo deo programa u kome će posetioci Delta City-ja imati priliku da uživaju u okviru drugog po redu „FoodArt festivala“, koji se održava od 14. do…
 
Restoran Džejmija Olivera na brodu Štampa El. pošta
Jedan od najpoznatijih svetskih kuvara, Džejmi Oliver, širi svoju imperiju… Ovoga puta, on se udružio sa Royal Caribbean firmom i otvorio restoran na moru. Kao deo njegovog renomiranog lanca Jamie’s Italian, od ove jeseni, gosti luksuznog krstarenja Quantum of the Seas imaće mogućnost uživanja u sp…
 
26. april je Dan pereca! Štampa El. pošta
Dokumentovana potrošnja ovog skromnog jela datira još od 7 veka pre nove ere. Francuski monasi pekli su posoljeno testo čiji je oblik bio poput dečijih ruku prilikom molitve. Bez obzira da li volite slane perece, sa susamom ili možda slatke perece, uživajte danas u ovom jelu! Evo krat…
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća > Kraj >>

Strana 1 od 7