AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi ste ovde:  
AAH! Čokolada Callebaut – najfinija belgijska čokolada od sada i u Srbiji

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

Callebaut – najfinija belgijska čokolada od sada i u Srbiji Štampa El. pošta

 Beograd, 26. novembar 2013.- U hotelu Square Nine svečano je predstavljena nova poslovna saradnja kompanija Barry Callebaut i Silbo i najavljen početak tradicionalnih dana čokolade u hotelu od četvrtka 28.11.2013.

Callebaut je renomirani brend najfinije belgijske čokolade, omiljen među profesionalnim korisnicima širom sveta, po prvi put postaje dostupan na tržišu Srbije, zahvaljujuci saradnji sa kompanijom Silbo d.o.o, koja već više od deset godina za svoj portfolio bira isključivo vrhunske proizvođače prehrambenih proizvoda.

                        

Ovom prilikom predstavljen je veliki izbor poslastica koje su pripremaličuveni belgijski majstor za čokoladne delikatese i skulpture – Mark Pake (Marc Pauquet) i šef poslastičarnice hotela Square Nine - Krsto Radović.

Svi prisutni suimali jedinstvenu priliku daprobaju Callebaut čokoladu kroz posebno pripremljene deserte, u čokoladnoj fontani i predivnim pralinama. Ono što je prisutne možda najviše iznenadilo bilo je predstavljanje jedinstvene kombinacije piva i čokolade, kao svojevrsne poslastice. U pitanju je kombinacija posebnog Kabinetovog Stout piva, napravljenog po Belgijskoj recepturi, u kombinaciji sa najfinijom Callebaut čokoladom.

Marcin Niedzielski, Callebaut-ov direktor prodaje za Jugo-istočnu Evropu i Goran Tadić, izvršni direktor kompanije Silbo najavili su da ova saradnja predstavlja važan korak u podizanju kvaliteta ponude u Horeca sektoruu Srbiji. Najavili sui da će 27.11 u prostorijama hotela Square Nine, zajedničkim snagama i uz podršku hotela Square Nine,održati i posebnu prezentaciju za profesionalce iz oblasti pripremanja čokolade, koji će  imati priliku da posmatraju Marka Pakea dok radi i čuju njegove dragocene savete.

Hotel Square Nineovom prilikom najavio je tradicinonalne Dane čokolade, od 28.11. – 8.12. 2013. godine u restoranu The Square, u sklopu hotela, tokom kojih će za sve sugrađane i posetioce biti dostupne inovativne kreacije od najfinijih Callebaut čokolada.

 

 

Powered by Web Agency