AAH!
English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Vi ste ovde:  
AAH! Čokolada Lepota crne čokolade

Anketa

Na internetu najviše koristim
 

Pretraga

Lepota crne čokolade Štampa El. pošta

Zbog čega je dobra crna čokolada?
 
Crne čokolade su kvalitetne jer sadrže mali procenat šećera, veliki kakaa, dosta minerala, lako je svarljiva i sadrži sastojke koji utiču na smanjenje stresa i vraćaju energiju organizmu. Ukus se postiže odabirom posebne vrste kakaoa. Najkvalitetnija ali i najskuplja je ona čokolada, koja sadrži 70% i više kakao mase.

Sve što za srce može da učini crno vino, može i čokolada. Samo 25gr dnevno čokolade dovoljno je da bi krv normalno funkcionisala. Pozitivna posledica grickanja čokolade je povećan kapacitet memorije, a nervne ćelije bolje rade.

AAH! preporučuje Premier crne čokolade!

crna cokolada cokolada sa nanom cokolada sa narandzom

Osnovni dodaci čokoladi koje proizvodimo kao draže proizvodi, su plodovi koštunjavog voća: pečeni lešnik i badem, kao i kandirano i sušeno voće pomorandža, brusnica, grožđe…

U ponudi Art Ival  „Galerjama čokolade“ možete pored gore navedenih čokolada i dražea, naći „Lomljene“ čokolade i to tri vrste: crne, mlečne i bele, izlivene u velike ploče od 1.5kg sa dodacima raznog koštunjavog i suvog voća, koje vam prodavačice mogu izlomiti na količinu po vašoj želji.


crna cokolada

 

Powered by Web Agency